Hoe werken wij ?

Woningaanpassingen en de daarbij horende hulpmiddelen kunnen het leven (weer) een stuk aangenamer maken.
Het kan echter moeilijk zijn om een keuze te maken. Het gaat tenslotte niet alleen om praktische oplossingen voor zaken als opstaan, douchen, toiletgang of bereiden van maaltijden, ook emotionele aspecten spelen een rol. Misschien moet u kiezen tussen verbouwen of verhuizen. Hoe zelfstandig wilt en kunt u zijn en in hoeverre bent u bereid uw woning anders in te richten of zelfs te verbouwen? 

Als we ons afvragen wat er nodig is om zelfstandig te kunnen wonen, gaan we uit van de beperkingen en problemen, maar óók van de wensen en (lichamelijke) mogelijkheden. Blijf Actief kan uw problemen en wensen in kaart brengen, oplossingen zoeken, uitzoeken of u recht hebt op tegemoetkomingen en het volledig verbouwingsproces uitvoeren.

Uniek in Vlaanderen, het eerste sleutel-op-de-deur model in woningaanpassingen en hulpmiddelen.


1 ergotherapeut-projectcoördinator begeleidt u doorheen het hele proces van woninganalyse, tegemoetkomingen en subsidies, gesprekken met de architect, offertes van aannemers, controle, planning en oplevering van het project.

De unieke troeven van Blijf Actief Wonen op een rij: 
 
  • 1 contactpersoon begeleidt het proces
  • Professioneel en multidisciplinair advies: specialisten tot uw dienst
  • De voordelen van de budgetvriendelijke sleutel-op-de-deur aanpak
  • Oplossingen op maat, volgens uw behoeften
  • De kracht van een netwerk van ervaringsdeskundigen
  • Duidelijke afspraken en stevige garanties: geen verrassingen

Is gratis echt gratis?

Is gratis echt gratis? Dit is een volkomen terechte vraag. Er wordt immers te pas en te onpas met het woordje "gratis" gegooid inzake woonaanpassingen. Wij willen dan ook heel transparant zijn in onze werking. Onze dienst bieden wij gratis aan mits de uitvoering van de werken door een erkende aannemer van Blijf Actief Wonen wordt uitgevoerd.

De beste prijs / kwaliteits verhouding

Als u de behoefte hebt om uw levensomstandigheden te optimaliseren via een woningaanpassing kan u ons aldus inschakelen om u in het proces vanaf het advies tot en met de uitvoering te begeleiden. 
Blijf Actief Wonen heeft over heel Vlaanderen een netwerk van ergotherapeuten, eigen erkende aannemers en architecten die enerzijds begrijpen dat het belangrijk is dat ze de adviezen van de ergotherapeuten opvolgen en die anderzijds een goede prijs/kwaliteits verhouding hebben. 
Resultaat u krijgt op een adequate kwalitatieve manier uw gemoedsrust, vrijheid en comfort terug tegen de beste prijs en condities.


Uw beste hulpmiddel, onze ergotherapeuten

De ergotherapeuten zijn de specialisten als het gaat om veilig-, zelfstandig- en aangepast leven. Allen hebben bewezen kennis van zaken en staan al jaren in het werkveld. 
Belangrijk voor u is dat onze ergotherapeuten een brugfunctie vervullen tussen diverse partijen in uw zorgbehoefte. Zij geven niet enkel advies, maar zijn uw gids en toeverlaat in het ondoordringbare bos van het huidige zorgwerkveld. 
Blijf Actief wijst dan ook een centrale plek toe aan ergotherapie, want daar staat of valt uw vrijheid, gemoedsrust en comfort mee.

Geloof ons niet,... geloof onze klanten

Geloof ons niet op ons woord, maar geloof onze klanten. Neem contact met ons op en wij kunnen u in contact brengen met een klant uit uw buurt. Wij zijn actief in heel Vlaanderen en doen meer dan 300 verbouwingen per jaar. 
Word fan van onze facebook pagina en ga in gesprek met onze klanten. Bekijk video's op you tube van onze resultaten en overtuig uzelf. 
Dit is nu net de reden waarom wij bestaan, om u uw gemoedsrust, vrijheid en comfort te behouden of terug te winnen.

Neem nu contact met ons op voor meer info.

Naam

badkamer,14,badlift,2,consultancy,1,garage,3,getuigenissen,12,handgrepen,1,hulpmiddelen,14,in de kijker,2,inloopdouche,1,keuken,6,leefruimte,4,nieuws,36,overheid,7,plafondlift,1,plus services,1,premies bouw,2,premies VAPH,4,premies Vlaanderen,2,Relaxzetels,1,team,1,terras,3,tips,10,toegang,5,traplift,1,wastafels,1,woningaanpassingen,29,
false
ltr
static_page
Woningaanpassingen van A tot Z: Hoe werken wij ?
Hoe werken wij ?
http://www.blijfactiefwonen.be/p/hoe-wer.html
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/p/hoe-wer.html
true
3534899654284143335
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren