Blijf Actief Consultancy

Door middel van ons Blijf Actief Community Platform (+4000 ervaringsdeskundigen) zijn wij op een unieke, snelle en moderne manier in staat om bedrijven, overheden en andere (zorg)organisaties te adviseren om hun producten en diensten beter af te stellen op ouderen en personen met een beperking. Ervaringen, testen en opmerkingen van gebruikers gekoppeld aan de professionele kennis van onze consultants staan garant voor een perfect advies van de bottom up.

Advies "voor en door" uw doelgroep:

De primaire focus in de ontwikkeling van nieuwe product-projecten is meestal tijd en budget. De perceptie is dat het ontwerpen van een inclusief product of dienst niet verenigbaar is met de commerciële doelstellingen van het bedrijf.

Niets is minder waar.

De werkelijkheid is dat als men van in het begin de eindgebruiker meeneemt in het proces, men veel goedkoper af is en de risco's in de productontwikkeling verminderd.. Het Blijf Actief Innovatietraject bewijst dat een inclusieve benadering van het ontwerp resulteert in betere producten met een hogere tevredenheid van de gebruikers en meer commercieel succes.

Kern van onze boodschap is dat wij overtuigd zijn dat kennis niet alleen uit boekenwijsheid, noch beleidsnota's en rapporten bestaat maar zeker ook aanwezig is in- en verbonden is met de mens zelf.

Vooral het benutten van de ervaringsdeskundigheid van klanten is daarin van het allergrootste belang.

Door middel van het Blijf Actief Wonen Community Platform (+4000 ervaringsdeskundigen) zijn wij op een unieke, snelle en moderne manier in staat om bedrijven, overheden en andere (zorg)organisaties te adviseren om hun producten en diensten beter af te stellen op ouderen en personen met een beperking.

Advies van "the bottom up" door de mensen die de diensten en producten dagdagelijks (gaan) gebruiken. Deze kennis gekoppeld aan de professionele adviezen van onze ergotherapeuten en je hebt een kenniscentrum op vlak van woningaanpassingen en hulpmiddelen die zijn gelijke in het Vlaanderen niet kent.Ervaringsdeskundigen EVALUEREN, ERVAREN EN ERKENNEN uw producten en diensten.

Onze consultancy-klanten:

Klanten zijn heel divers. Zo werkten we reeds voor Nikon, Stad Torhout, Partena Ziekenfonds, Goed wonen, Zorgbedrijf Antwerpen, Sociale huisvestingsmaatschappij Willebroek, Duinhalm, etc...


Onze diensten:

Consultancy: 

Onze professionele adviseurs met elk meer dan 10 jaar ervaring in de zorgsector adviseren uw organisatie om uw producten en diensten te optimaliseren voor de doelgroep van senioren en personen met een beperking. We screenen uw product op functionaliteit, bruikbaarheid, wenselijkheid en levensvatbaarheid. Blijf Actief ontwikkelde samen een welbepaalde toolbox met een specifieke methodiek voor de sector

Blijf Actief Community Label: 

U kan opteren uw producten en diensten te laten screenen door ons netwerk. een team van professionelen en ervaringsdeskundigen evalueren, ervaren en erkennen uw producten vanuit een pragmatisch standpunt. De community beslist of uw producten en diensten voldoende extra toegevoegde waarde hebben voor senioren en personen met een beperking.
De erkenning wordt vermeld in ons magazine, Social media en kan gebruikt worden in al uw communicatie.

Innovatietraject: 

Blijf Actief beschikt over een grote kennis aan ervaringsdeskundigheid. Leden van de community kunnen betrokken worden in uw zoektocht naar innovatie. Neem van in het begin van uw innovatieproject de eindgebruiker mee in uw beslissingproces. U bespaart veel geld en tijd op die manier en u bent zeker van een goed product of dienst. Blijf Actief begeleidt het volledige traject.


Voordelen:

Verkrijgen van het Blijf Actief Community Label de garantie biedt voor een kwalitatief product en/of dienst. 
Mits soms kleine aanpassingen kan u een heel ander marktsegment aanboren.
Grotere bruto marge
Uw firma profileert zich als sociaal geëngageerd.

Neem nu contact met ons op voor meer info !!


Deze website en artikels gaan over : woningaanpassingen, aangepaste badkamerwoonaanpassing, woningaanpassing, woonaanpassingen, aangepast wonen, aangepaste keuken, aangepast leven, ouderen, personen met een beperking, hulpmiddelen, zorgdiensten renovatie, personen met een handicap, zorg. 
Naam

badkamer,14,badlift,2,consultancy,1,garage,3,getuigenissen,12,handgrepen,1,hulpmiddelen,14,in de kijker,2,inloopdouche,1,keuken,6,leefruimte,4,nieuws,36,overheid,7,plafondlift,1,plus services,1,premies bouw,2,premies VAPH,4,premies Vlaanderen,2,Relaxzetels,1,team,1,terras,3,tips,10,toegang,5,traplift,1,wastafels,1,woningaanpassingen,29,
false
ltr
item
Woningaanpassingen van A tot Z: Blijf Actief Consultancy
Blijf Actief Consultancy
https://3.bp.blogspot.com/-TtJuwGI5k4s/WJ2ZXJxekhI/AAAAAAAABMg/UeTl41fzOwALkD8Mh8jpnn9ruM7wtPwnQCLcB/s640/iStock-519749184.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-TtJuwGI5k4s/WJ2ZXJxekhI/AAAAAAAABMg/UeTl41fzOwALkD8Mh8jpnn9ruM7wtPwnQCLcB/s72-c/iStock-519749184.jpg
http://www.blijfactiefwonen.be/2016/08/blijf-actief-consultancy.html
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/2016/08/blijf-actief-consultancy.html
true
3534899654284143335
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren