Gemotoriseerde schuifdeur nu ook mogelijk in een gewone muur en geruisloos

Gemotoriseerde schuifdeuren worden steeds populairder. De schuifdeur uiteraard omdat hij geen ruimte inneemt in open stand, maar netjes wegglijdt in de muur.

Nu komt Eclisse (E)motion met het innovatieve motorsysteem die zelfs past in een standaard muur.

 Ruwbouw- en afbouwpakket
Eclisse levert in de wand schuivende kozijnen in diverse afmetingen en modellen. Het modulaire systeem bestaat uit een ruwbouw- en afbouwpakket. Het systeem is geschikt voor deuren van nagenoeg elk type en materiaal, inclusief hardglas.

Een schuifdeur is een stijlvolle ruimtebesparende woonoplossing. De benodigde wand hoeft namelijk niet dikker dan 10 cm te zijn.

Innovatieve motor

De nieuwste innovatie is de (E)Motion: een schuifdeurkozijn met een zogeheten lineaire motor. Dit systeem werkt niet met traditionele rolwagens, maar met een uitgekiend systeem waardoor de deur als het ware "zweeft" in de rails. Daarmee is de deur dus met schakelaar, radar of afstandsbediening op afstand te bedienen.

Maar zònder een ontsierende grote elektromotor; deze is namelijk als het ware uitgerold in het kozijn geïntegreerd, maakt nauwelijks geluid en kan ook achteraf in de oudere schuifdeursystemen worden geplaatst. Je hebt een ruime keuze aan deklijsten.
Een mooi product dat praktisch en in uitstraling veel toegevoegde waarde biedt in de woningbouw, kantoren, zorgsector en horeca.Drie sterke punten:
Wanddikte slechts 10 cm
Geluidsarm
Toepasbaar op oude en nieuwe systemenDeze website en artikels gaan over : woningaanpassingen, aangepaste badkamerwoonaanpassing, woningaanpassing, woonaanpassingen, aangepast wonen, aangepaste keuken, aangepast leven, ouderen, personen met een beperking, hulpmiddelen, zorgdiensten renovatie, personen met een handicap, zorg. 
Naam

badkamer,14,badlift,2,consultancy,1,garage,3,getuigenissen,12,handgrepen,1,hulpmiddelen,14,in de kijker,2,inloopdouche,1,keuken,6,leefruimte,4,nieuws,36,overheid,7,plafondlift,1,plus services,1,premies bouw,2,premies VAPH,4,premies Vlaanderen,2,Relaxzetels,1,team,1,terras,3,tips,10,toegang,5,traplift,1,wastafels,1,woningaanpassingen,29,
false
ltr
item
Woningaanpassingen van A tot Z: Gemotoriseerde schuifdeur nu ook mogelijk in een gewone muur en geruisloos
Gemotoriseerde schuifdeur nu ook mogelijk in een gewone muur en geruisloos
https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2F1.bp.blogspot.com%2F-5nvQkXCEapk%2FVAXF8q2n7XI%2FAAAAAAAAAVs%2FRXSKtr3BVsQ%2Fs1600%2FSchermafbeelding%252B2014-09-02%252Bom%252B15.21.30.png&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*
http://www.blijfactiefwonen.be/2014/09/gemotoriseerde-schuifdeur-nu-ook.html
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/
http://www.blijfactiefwonen.be/2014/09/gemotoriseerde-schuifdeur-nu-ook.html
true
3534899654284143335
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren